22 december 2021

Elia Transmission Belgium publiceert zijn eerste Green Finance Framework dat zijn financieringstrategie afstemt op zijn ambitie om de energietransitie te versnellen

Elia Group zet zich in om de energietransitie te faciliteren. Vanuit dit engagement heeft Elia Transmission Belgium (ETB) - het Belgische filiaal van Elia Group - zijn allereerste Green Finance Framework gepubliceerd.

Dit kader schetst hoe het bedrijf zijn investeringen zal oriënteren naar projecten met duidelijke milieuvoordelen, zodat de financieringsstrategie van ETB in lijn is met zijn ambitie om de groene transitie te versnellen en met zijn duurzaamheidsactieplan ‘Act Now’.


Yannick Dekoninck
Head of Capital Markets
Keizerslaan 20 B-1000 Brussel
Stéphanie Luyten
Head of Investor Relations
Keizerslaan 20 B-1000 Brussel