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THE RIGHT TO ASK QUESTIONS 

 

In accordance with section 7:139 of the Code of companies and associations and article 24.1, last 

paragraph of the articles of association, each shareholder has the right to ask questions at the 

Ordinary General Meeting of Shareholders and at the Extraordinary General Meeting of 

Shareholders, as the case may be, with regard to the reports by the Board of Directors and the 

statutory auditors, and with regard to other items on the agenda of the Ordinary General Meeting 

of Shareholders and the Extraordinary General Meeting of Shareholders.  

 

These questions can be submitted: 

1° either in advance (in writing). In that case, the company must receive these written questions 

via the Lumi platform (via the link www.lumiconnect.com), or by letter (Elia Group SA, for the 

attention of Mrs Siska Vanhoudenhoven, Secretary General, Boulevard de l’Empereur 20, B-1000 

Brussels, Belgium), fax (+32 2 546 71 30 – for the attention of Mrs Siska Vanhoudenhoven) or e-

mail (shareholder@eliagroup.eu) no later than Wednesday, 10 May 2023.  

2° or (also in writing) during the Ordinary General Meeting of Shareholders and the Extraordinary 

General Meeting of Shareholders via the Lumi platform (via the link www.lumiconnect.com), or 

(orally) at BOZAR, the Centre for Fine Arts, Rue Ravensteinstraat 23 at 1000 Brussels. 

 

The members of the administrative body may, in the interest of the company, refuse to answer 

questions when the communication of certain data or certain facts may prejudice the company or 

when it breaches confidentiality commitments subscribed by them or by the company. The statutory 

auditors may, in the interest of the company, refuse to answer questions when the communication 

of certain data or certain facts may prejudice the company or when it breaches their professional 

secrecy or the confidentiality commitments subscribed by the company.  

 

Moreover, questions posed will only be answered if the shareholder in question has complied with 

the registration formalities set forth in the notice of convocation.   

 

Questions on the same subject can be joined together and answered together.  


